Εγκώμια Χούμελς για τον Σωκράτη

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο Ματς Χούμελς.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στη Ντόρτμουντ Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο Ματς Χούμελς. Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ τόνισε πως ο διεθνής αμυντικός μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα προς το πρόσωπό του.

Αρχικά, ο Χούμελς τόνισε για το καταλανικό ενδιαφέρον: «Δεν έχω ένα πλάνο για την καριέρα μου και ποτέ δε θα έχω. Φυσικά η Μπάρτσα είναι ένας από τους συλλόγους που θεωρούνται ενδιαφέροντες για έναν ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, επειδή πολλοί παίκτες δε μιλούν ανοιχτά γι’ αυτά τα θέματα, δηλώσεις όπως “αυτός ο σύλλογος είναι ενδιαφέρων” παρεξηγούνται. Είναι ελκυστικοί σύλλογοι αλλά τίποτα παραπάνω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Έλληνα αμυντικό: «Αυτός είναι ο σωστός και ρεαλιστικός τρόπος. Αν ένας παίκτης δεχτεί μία πρόταση από τις Μπάγερν, Ρεάλ, Μπάρτσα και Ντόρτμουντ οι πιθανότητες για μας είναι πολύ λίγες. Ωστόσο, νομίζω πως οι νέοι παίκτες μας, όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην άμυνα, μπορούν να εκπλήξουν πολλούς. Κάναμε μία καλή δουλειά στη μεταγραφική περίοδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!