Συμπαίκτης του Παπασταθόπουλου ο Μχιταριάν

Και επίσημα παίκτης της Ντόρτμουντ είναι ο Χένριχ Μχιταριάν, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και επίσημα παίκτης της Ντόρτμουντ είναι ο Χένριχ Μχιταριάν, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία δαπάνησε 27,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού από την Αρμενία.

«Η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Μπορούσια ρύθμισαν όλα τα θέματα για τη μεταγραφή του Χένριχ Μχιταριάν στον γερμανικό σύλλογο. Το κόστος της μεταγραφής είναι 27,5 εκατομμύρια ευρώ» ανακοίνωσε ο ουκρανικός σύλλογος στην ιστοσελίδα του. Ο 24χρονος άσος, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10 στην Ντόρτμουντ (αυτή που φορούσε μέχρι φέτος ο Μάριο Γκέτσε, που μεταγράφηκε στη Μπάγερν), βοήθησε σημαντικά τη Σαχτάρ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να φτάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από τη γερμανική ομάδα. Την παρελθούσα περίοδο ο Μχιταριάν, που είναι 37 φορές διεθνής, είχε απολογισμό 25 τέρματα και 10 ασίστ σε 29 αγώνες για το ουκρανικό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2010, πέτυχε 46 γκολ σε 106 παιχνίδια.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που πραγματοποιήσαμε μια φανταστική νέα μεταγραφή για το ρόλο του μεσοεπιθετικού στο πρόσωπο του Χένριχ Μχιταριάν» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Τσορκ, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Μπορούσια, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, τόνισε: «Δεν ήταν μια εύκολη μεταγραφή, αλλά θέλαμε πάρα πολύ τον Χένριχ και τώρα τον έχουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μχιταριάν είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Ντόρτμουντ, μετά τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.