Τζαβέλλας: «Προτεραιότητα το εξωτερικό»

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό εξέφρασε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό εξέφρασε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τόνισε πως έχει δυσκολέψει η κατάσταση για την ομάδα του, μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στον Φάνη Γκέκα. Ο Τζαβέλλας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την πορεία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης: «Έχουν δυσκολέψει λίγο τα πράγματα τώρα. Έχουμε πολλές ομάδες από κάτω τώρα σε ό,τι αφορά τον υποβιβασμό και έχουμε εμείς το πάνω χέρι».

Για τον Γκέκα: «Ο Φάνης έχει σκοράρει πολλές φορές φέτος, αλλά το πρόβλημα είναι γενικό πλέον. Μετά τα Χριστούγεννα έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Αλλά όλα αυτά πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη και να ψάξουμε να βρούμε βαθμούς στα επόμενα ματς».

Για τις φετινές του επιδόσεις: «Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, έχω κάνει καλό πρωτάθλημα. Αυτό που μετράει, ωστόσο, είναι η πορεία της ομάδας. Προσωπικά θέλω να γίνομαι καλύτερος».

Για τις διαφορές Γερμανίας-Ελλάδας: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά νοοτροπίας. Αυτό στο περνάνε και εσένα καθημερινά. Είναι άλλος ρυθμός .Σε αφήνουν να παίξεις ποδόσφαιρο και να γίνεις καλύτερος. Εδώ το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής. Δεν είναι απλά πάμε στο γήπεδο. Εδώ ο κόσμος περιμένει να έρθει το Σαββατοκύριακο για να πάει γήπεδο. Το βλέπει σαν θέαμα, είναι τρόπο ζωής».

Για τα φαινόμενα βίας στην Ελλάδα: «Αν κάτι είναι που πρέπει να σταματήσει, αυτό είναι τα φαινόμενα βίας. Είναι πάρα πολύ εύκολο αρκεί να προσπαθήσουν. Όπως έγινε στην Αγγλία, κάνανε, κάνανε, κάνανε επεισόδια ώσπου η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και μπήκε στη μέση η Πολιτεία και το διόρθωσε. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να γίνει από κάπου η αρχή. Να αφήσουμε τα λόγια και να κάνουμε πράξεις, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο».

Για την αποχή που πρότεινε ο ΠΣΑΠ: «Η δουλειά του παίκτη είναι να παίζει ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι άλλο. Ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί κάθε εβδομάδα που μπαίνει στο γήπεδο να τον κυνηγάνε, να τον βρίζουν και να του πετάνε πράγματα».

Για τα σχόλια των Γερμανών για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Μας σχολιάζουν αρνητικά. Μας χαρακτηρίζουν άσχημα. Δεν βλέπουν τα καλά, τις πορείες των ομάδων μας στην Ευρώπη, αφού τα σκεπάζουν τα κακά που συμβαίνουν και αυτό δεν μας κάνει καλό».

Για το αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα: «Στη Γερμανία βλέπεις διαφορετικά πράγματα. Οι άνθρωποι σου συμπεριφέρονται αλλιώς, δεν έχεις λόγο να γυρίσεις, για να έχεις προβλήματα. Όσο είμαι καλά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Εδώ οι μεταγραφές γίνονται πολύ εύκολα. Αν δεν είχα φιλοδοξίες δεν θα ερχόμουν στο εξωτερικό. Δεν είναι εύκολο να ζεις μακριά από την Ελλάδα, αλλά όταν θες κάτι το διεκδικείς».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Η Εθνική είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, πιο πολύ από κάθε σύλλογο. Πρέπει να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο σε αυτήν, παρά σε όλα τα υπόλοιπα, που μας χαλάνε».

Για τα το επόμενο ματς με τη Μάλτα: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όλες οι εθνικές έχουν κλείσει την ψαλίδα. Τα 5-0 δεν έρχονται πια. Είναι ένα ματς που θέλουμε τους 3 βαθμούς. Θα πάμε να παίξουμε σοβαρά και να πάρουμε τη νίκη».

Για τη Σάλκε που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας έχοντας τους Παπαδόπουλο, Χαριστέα και Πλιάτσικα στο ρόστερ της: «Είναι πολύ μεγάλο γεγονός και εύχομαι στα παιδιά να το κατακτήσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.