Η χειμερία νάρκη του Γκέκα

Ο Φάνης Γκέκας περιλαμβάνεται στη λίστα της Bild με τους επιθετικούς που δεν βγήκαν από τη "χειμερία νάρκη" τους.

Ο Φάνης Γκέκας περιλαμβάνεται στη λίστα της Bild με τους επιθετικούς που δεν βγήκαν από τη “χειμερία νάρκη” τους. Δηλαδή δεν βρήκαν την εκτελεστική τους δεινότητα με την επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο Γκέκας είχε σημειώσει 14 γκολ στον α΄γύρο αλλά ούτε ένα στον δεύτερο.

Γράφει η Bild. «Ο 30χρονος επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν στην πρώτη θέση των σκόρερ της Μπουντεσλίγκα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει 14 γκολ. Αλλά από τη στιγμή που «έσπασε» ο χειμώνας δεν έδωσε τίποτα περισσότερο. Το τελευταίο του γκολ το πέτυχε κόντρα στη Ντόρτμουντ πριν από 7 αγωνιστικές. Αλλά αυτός δεν είναι η εξαίρεση.» 

Στην ίδια μοίρα με τον Γκέκα βρίσκονται και άλλοι στράικερ.  «Ο  27χρονος Λάκιτς της Καιζερσλάουτερν εξαφανίστηκε στο β΄γύρο. Αρχικά είχε πετύχει 11 γκολ και στο δεύτερο μισό είναι στο μηδέν! Ακόμη περισσότερο, ο Ολλανδός άσος της Σάλκε, Κλας Γιαν Χούντελαρ είχε πετύχει 7 γκολ και πλέον έχει να σκοράρει εδώ και 12 ματς. Πάντως όσον αφορά τον Γκέκα παρά την αφλογιστία του παραμένει 3ος στη λίστα των σκόρερ μετά 14 του γκολ, πίσω από τον Γκόμεζ (18) και τον Μπάριος (14).» έγραψε η εφημερίδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.