Γκέκας: «Πάω και στον Ολυμπιακό»

Δεν έχει πρόβλημα να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Φάνης Γκέκας.

Δεν έχει πρόβλημα να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Φάνης Γκέκας. Ο Έλληνας επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τόνισε πως δε γνωρίζει αν όντως υπήρχε ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του. Επίσης, μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Λάρισας στο μέλλον. Ο Γκέκας μίλησε στο περιοδικό «Present Days». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν γνωρίζω αν όντως ακούστηκε τ’ όνομα μου. Και μόνο ότι βγήκε αυτή η φήμη, πάντως είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Δεν είναι λίγο να λένε ότι σε θέλει «μια» Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα δεν μου είπε κανείς τίποτα».

Για την εθνική ομάδα: «Δεν θέλω ν’ αναφερθώ σε αυτό το θέμα, αυτή την περίοδο. Δεν έχω κάνει κανένα λάθος στο θέμα της εθνικής!».

Για το αν θα ήθελε ν’ αλλάξει ομάδα: «Πιστεύω ότι αδικούμαι που δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα! Το αξίζω. Αν θα γίνει ή όχι δεν το ξέρω, αλλά υπάρχουν ακόμη χρόνια και πιστεύω ότι μπορεί στο άμεσο ή στο απώτερο μέλλον».

Για το τι θ’ απαντούσε αν του «χτυπούσε» την πόρτα ο Ολυμπιακός: «Γιατί να πω όχι; Αν γίνει μία σοβαρή πρόταση και δελεαστική, που να καλύπτει τα συμφέροντα τα δικά μου, βεβαίως θα την άνοιγα… Γιατί όχι;».

Για την «ελληνοποίηση» της Άιντραχτ Φρανκούφτης: «Εφόσον ένας ποδοσφαιριστής τα πηγαίνει καλά, γιατί να μην έρθει στη Γερμανία και στην Φρανκφούρτη; Απ’ ότι έχει δείξει ο πρόεδρος είναι φιλέλληνας, «πηγαίνει» τους Έλληνες ποδοσφαιριστές κι όποιοι συμπατριώτες μας έχουν έρθει εδώ, έχουν αποδώσει».

Για το αν θα επέστρεφε στην Λάρισα: «Το έχω δηλώσει και παλαιότερα και πιστεύω ότι αυτό δεν αλλάζει. Αρκεί η ομάδα να είναι εκεί που πρέπει να είναι. Και σίγουρα να μην βρίσκονται κάποιοι παράγοντες που να θέλουν το κακό της Λάρισας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.