Η Πρέμιερ Λιγκ στα πόδια του Παπαδόπουλου!

Δημοσίευμα της γερμανικής ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδας "Bild" αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ θα δώσουν μάχη για να αποκτήσουν από τη Σάλκε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Δημοσίευμα της γερμανικής ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδας “Bild” αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ θα δώσουν μάχη για να αποκτήσουν από τη Σάλκε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Ο γερμανικός σύλλογος δεν θέλει να πουλήσει τον 21χρονο Ελληνα διεθνή αμυντικό, αλλά από τη στιγμή που κάποια εκ των προαναφερόμενων ομάδων καλύψεις τη ρήτρα των 22,5 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, θα είναι ανήμπορη να αντιδράσει.

Σύμφωνα με όσα γράφει το ρεπορτάζ, οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ είναι διατεθειμένες να καλύψουν αυτό το ποσό και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει έτοιμος να δεχθεί αυτή την πρόκληση. Στην παρούσα φάση, ο Παπαδόπουλος αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα της Σάλκε (με τα χρώματά της έχει πραγματοποιήσει 57 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έχει σημειώσει τρία γκολ) στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.