Τελεσίγραφο Τζέκο στη Γιούβε

Προθεσμία 48 ωρών έχει η Γιουβέντους, προκειμένου να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τον Εντιν Τζέκο, που ξεκαθάρισε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Προθεσμία 48 ωρών έχει η Γιουβέντους, προκειμένου να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τον Εντιν Τζέκο, που ξεκαθάρισε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.com την Τρίτη, ενώ τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να φορέσει τη φανέλα των «πολιτών» ο Βόσνιος επιθετικός της Βόλφσμπουργκ.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο και για το λόγο αυτό έστειλε το τελεσίγραφο των 48 ωρών στη διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας». Αν τελικά η επίσημη πρόταση δεν προκύψει, τότε ο Τζέκο είναι αποφασισμένος να επιλέξει τη λύση της Μάντσεστερ Σίτι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν συμφωνία της τάξης των 32 εκατ. ευρώ.

Η Σίτι και η Βόλφσμπουργκ έχουν ήδη συμφωνήσει στα χρήματα που απαιτούνται για τη μετακίνηση, απομένει λοιπόν μόνο να δώσει το «πράσινο φως» ο Τζέκο που τρέφει ακόμα ελπίδες για μεταγραφή στη Γιουβέντους.

…Κώστας Δούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.