Ζιντάν: “Όλα θα κριθούν τον Φεβρουάριο”

Ο Μοχάμεντ Ζιντάν πιστεύει ότι ο τίτλος της Μπουντεσλίγκα θα κριθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Την αισιοδοξία του ότι η Ντόρτμουντ θα καταφέρει να μείνει στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος μέχρι το τέλος εξέφρασε ο Μοχάμεντ Ζιντάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, που επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από ένα μακροχρόνιο τραυματισμό, θεωρεί ότι κομβικό σημείο της Μπουντεσλίγκα θα είναι ο Φεβρουάριος και τονίζει ότι η Μπορούσια δεν πρέπει να “πετάξει” την τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει στο θρόνο μετά από 9 χρόνια.

“Νομίζω ότι η κούρσα του τίτλου θα κριθεί τον Φεβρουάριο. Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε 10 βαθμούς στα πρώτα 5 παιχνίδια μετά τη διακοπή, τότε δε νομίζω ότι θα χάσουμε το πρωτάθλημα. Σε αντίθεση με μια ομάδα όπως η Μπάγερν, δεν παίζουμε για τον τίτλο κάθε σεζόν. Έχουμε αυτή την ευκαιρία μία φορά κάθε 10 χρόνια σχεδόν και δεν πρέπει να κάνουμε λάθος”, είπε ο Ζιντάν, ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα της ομάδας με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση:

“Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην αρχική 11άδα. Ο Σίντζι Καγκάβα θα λείπει σε διεθνείς υποχρεώσεις και παίζουμε στην ίδια θέση. Ακόμη κι αν αποτύχω, όμως, να μπω στην 11άδα αμέσως, δε θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα. Φυσικά και θέλω να παίζω, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή Γιούργκεν Κλοπ”, πρόσθεσε ο Αιγύπτιος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.