“Κορυφαίος ο Νόιρερ αν φύγει από την Σάλκε”

Ο Ολιβερ Καν μίλησε για τον Νόιρερ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους πορτιέρο του κόσμου.

Ο Ολιβερ Καν είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που ανέδειξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και κατά συνέπεια, η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία. Ο 41χρονος Γερμανός, μίλησε για τον 24χρονο συμπατριώτη του, Ολιβερ Νόιρερ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους πορτιέρο του κόσμου, αρκεί να φύγει από τη Σάλκε.

«Τον θεωρώ ικανό να γίνει κάποια μέρα ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καν, μιλώντας στην «Bild» και πρόσθεσε: «Πρέπει όμως να παίζει συχνά στο τσάμπιονς λιγκ και να διεκδικεί διαρκώς τον τίτλο του πρωταθλητή, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί αγωνιζόμενος στην Σάλκε. Εάν η Μπάγερν θέλει να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα, πρέπει να στραφεί στον Νόιρερ».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόσφατα ο Καν απέρριψε πρόταση της Κολονίας προκειμένου να αναλάβει την θέση του γενικού διευθυντή, καθώς προτίμησε να ολοκληρώσει τις σπουδές του σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Αυστρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.