Συνέχισε ακάθεκτη η Μπάγερν

Με γκολ του Μάριο Γκόμεζ η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε την 7η συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας με 1-0 Χόφενχαϊμ μέσα στο «Rhein-Neckar-Arena».

Με γκολ του Μάριο Γκόμεζ η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε την 7η συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας με 1-0 Χόφενχαϊμ μέσα στο «Rhein-Neckar-Arena». Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον συνήθη ύποπτο Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος στο 38′ έπειτα από ασίστ του Ριμπερί δεν αστόχησε και έκανε το 1-0.

Η Μπάγερν με αυτό το “διπλό” διατηρήθηκε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα σε απόσταση 17 βαθμών από την Ντόρτμουντ και 18 από την Λεβερκούζεν, ενώ ο Μάριο Γκόμεζ πέτυχε το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα και 4ο στα τελευταία 4 παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

Χόφενχαϊμ: Εουρέλιο Γκόμες, Οχς, Άμπρααμ, Βέστεργκααρντ, Φάμπιαν Τζόνσον, Ντάνιελ Γιούλιαμς, Βάις, Σρεκ, Ουσάμι, Φόλαντ, Ντε Καμάργκο.

Μπάγερν Μονάχου: Στάρκε, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Σατσίρι, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.