Ο Ίχιν στη θέση του Κλάους Άλοφς

Ο Τόμας Ίχιν είναι ο αντικαταστάτης του Κλάους Άλοφς στη θέση του αθλητικού διευθυντή της Βέρντερ Βρέμης.

Ο Τόμας Ίχιν είναι ο αντικαταστάτης του Κλάους Άλοφς στη θέση του αθλητικού διευθυντή της Βέρντερ Βρέμης. Ο Γερμανός παράγοντας θα αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα, στρέφονταν την προσοχή του σε όλα τα ανοιχτά θέματα των «πράσινων». Ο Ίχιν είχε τον ίδιο ρόλο στην ομάδα χόκεϊ της Κολωνίας και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βρέμη.

Ο πρόεδρος της Βέρντερ Βρέμης, Γουίλι Λέμκε τόνισε για την πρόσληψη του Ίχιν: «Έχουμε να ανακοινώσουμε μια έξυπνη λύση για την αντικατάσταση του Κλάους Άλοφς και αυτή είναι ο Τόμας Ίχιν. Είχαμε φτιάξει μια σχετική λίστα με ονόματα, τα οποία μπορούσαν να αναλάβουν την συγκεκριμένη θέση και το προφίλ που ψάχναμε ταιριάζει με τον συγκεκριμένο. Πρόκειται για έναν έμπειρο παράγοντα, ο οποίος ξέρει το πρωτάθλημα και έχει αποδείξει στο χόκεϊ πως μπορεί να επιβιώσει στα καλά και στα αρνητικά μιας ομάδας».

Από την πλευρά του, ο 46χρονος πρώην αθλητικός διευθυντής των Κόλον Σαρκς τόνισε: «Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για εμένα, ώστε να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα θέση. Είμαι ευχαριστημένος με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Βέρντερ Βρέμης. Επίσης, θέλει να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της Κολωνίας, που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου στη Βρέμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.