Με οδηγό τον Αρναούτοβιτς

Στην 8η θέση της Μπουντεσλίγκα "σκαρφάλωσε" η Βέρντερ με το εντυπωσιακό εκτός έδρας 4-1 επί της Χόφενχαϊμ για τη 15η αγωνιστική.

Στην 8η θέση της Μπουντεσλίγκα “σκαρφάλωσε” η Βέρντερ με το εντυπωσιακό εκτός έδρας 4-1 επί της Χόφενχαϊμ για τη 15η αγωνιστική. Οι “πράσινοι” πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Αρναούτοβιτς που πέτυχε χατ τρικ.

Ο Αυστριακός επιθετικός σκόραρε στο 29′, το 73′ και το 79′, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Πρεντλ που είχε ανοίξει το σκορ στο 21′ για την ομάδα της Βρέμης. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Σαλίχοβιτς στο 50′. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους φιλοξενούμενους.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Καστέελς, Κόμπερ, Μπεκ, Σρεκ (37′ Ρομπέρτο Φιρμίνο), Τζόνσον, Σαλίχοβιτς, Γουίλιαμς, Στρέκερ, Σίπλοκ (37′ Γκρίφο), Χοσέλου (74′ Ντερντιγιόκ), Φόλαντ

ΒΕΡΝΤΕΡ: Μίελιτς, Φριτς (85′ Λουκίμια), Πρεντλ, Παπασταθόπουλος, Σμιτς, Γκέμπρε Σελασιέ, Ελία (71′ Ακπάλα), Ιγκνιόφσκι, Ντε Μπρίνε, Πέτερσεν, Αρναούτοβιτς (84′ Φίλκρουγκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.