Παίκτης της Μπάγερ ο Αράνγκις

Η Λεβερκούζεν ήταν, όπως αναμενόταν, η νικήτρια στη «μάχη» για τη μεταγραφή του Τσάρλες Αράνγκις, τον οποίο και απέκτησε με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Η Λεβερκούζεν ήταν, όπως αναμενόταν, η νικήτρια στη «μάχη» για τη μεταγραφή του Τσάρλες Αράνγκις, τον οποίο και απέκτησε με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.
 
Ο 26χρονος Χιλιανός μέσος, που πριν από λίγο καιρό πανηγύρισε την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του, έφτασε και στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Ιντερνασιονάλ.
 
«Δουλέψαμε πολύ καιρό για αυτή τη συμφωνία, η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Αράνγκις με τη Χιλή στο Κόπα Αμέρικα και με την Ιντερνασιονάλ στο Λιμπερταδόρες», παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Μπάγερ Μίκαελ Σάντε.
 
«Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα πιο ελκυστικά πρωταθλήματα του κόσμου και η Λεβερκούζεν μία από τις ισχυρότερες ομάδες της τα τελευταία χρόνια. Ο συμπαίκτης μου στη Χιλή Αρτούρο Βιδάλ που πήγε στην Μπάγερν, είναι εντυπωσιασμένος με τη Λεβερκούζεν, οπότε ήθελα πολύ να έρθω εδώ», υποστήριξε ο Αράνγκις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.