Αισιόδοξος ο Σάαφ

Δύο σεζόν χωρίς συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι πολύς καιρός για μια ομάδα όπως η Βέρντερ Βρέμης και σύμφωνα με τον προπονητή της Τόμας Σάαφ η επιστροφή της εκεί είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους εν όψει της νέας χρονιάς.

Δύο σεζόν χωρίς συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι πολύς καιρός για μια ομάδα όπως η Βέρντερ Βρέμης και σύμφωνα με τον προπονητή της Τόμας Σάαφ  η επιστροφή της εκεί είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους εν όψει της νέας χρονιάς.

«Φυσικά και θέλουμε να δώσουμε και πάλι το παρών στην Ευρώπη. Εχουμε υψηλές προσδοκίες και θέλουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Εχουμε καλή ομάδα όμως και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.

«Είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά τώρα είναι η στιγμή για να πιεστούμε όλοι μας, προκειμένου να έχουμε αποτελέσματα», πρόσθεσε, ενώ σχετικά με τη φυγή του Κλάουντιο Πιζάρο για την Μπάγερν, σχολίασε ότι «σημαντικοί  ποδοσφαιριστές έφυγαν από εμάς και στο παρελθόν, αλλά παρ’ όλα αυτά η πορεία μας στη συνέχεια υπήρξε θετική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.