Καθάρισε στο “τρίτο ημίχρονο”! (video)

Η Σάλτσμπουργκ επικράτησε 4-1 της Βόλφσμπέργκερ, πετυχαίνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!

Η Σάλτσμπουργκ παρέμεινε αήττητη στο αυστριακό πρωτάθλημα επικρατώντας 4-1 στην έδρα της Βόλφσμπεργκερ. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε πραγματοποίησε το εννιά στα εννιά και πριν τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος, αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή! 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς θέαμα και σκορ και αξιοσημείωτη είναι μόνο η αποβολή του τερματοφύλακα της Βόλφσνεμπεργκερ στο 21ο λεπτό. Ο Αλεξάντερ Κόφλερ βρήκε την μπάλα εκτός περιοχής με το χέρι, την ώρα που ο Φρέντρικ Γκούλντμπρανσεν ετοιμαζόταν να απειλήσει κι έτσι άφησε την ομάδα του από νωρίς με δέκα παίκτες. 

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για πρώτη φορά στο ματς στο 47ο λεπτό με τον Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς. Ήταν το πρώτο γκολ του αυστριακού στο πρωτάθλημα, ενώ η Σάλτσμπουργκ έγινε για τα καλά αφεντικό στο παιχνίδι μετά το γκολ του Μουνάς Νταμπούρ στο 55′. 

Το ματς έχασε πολύ από το ρυθμό του μετά το 0-2 και το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, μειώνοντας σε 1-2 στο 72ολεπτό με τον Ντεβέρ Ογκίλ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα. 

Από εκεί και πέρα επικράτησε “αναρχία” στο παιχνίδι και οι γηπεδούχοι αναζήτησαν με όσες δυνάμεις είχαν την ισοφάριση. Όταν αυτές σώθηκαν, η Σάλτσμπουργκ βρήκε ανοικτούς χώρους και οι Νταμπούρ (δεύτερο γκολ) και Γιαμπό έγραψαν το τελικό 4-1. Στο παιχνίδι κρατήθηκαν επτά λεπτά καθυστερήσεις, κυρίως λόγω τραυματισμού του επόπτη και τα δύο τελευταία γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο 94ο και 96ο λεπτό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.