Μίλαν και Παρί για Ζομποζλάι

H Mίλαν ετοιμάζεται για σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι εν αναμονή του διευθυντή-προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ και είναι κοντά στην απόκτηση του 19χρονου Ούγγρου Ντόμινικ Ζομποζλάι της Σάλτσμπουργκ.

H Mίλαν ετοιμάζεται για σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι εν αναμονή του διευθυντή-προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ και είναι κοντά στην απόκτηση του 19χρονου Ούγγρου Ντόμινικ Ζομποζλάι της Σάλτσπουργκ.

Τον παίκτη της πρωταθλήτριας Αυστρίας που κάνει εξαιρετική σεζόν όπως και ο επιθετικός Ντάκα στη μετά Χάαλαντ εποχή, διεκδικεί με αξιώσεις και η Παρί Σεν Ζερμέν με τον τεχνικό διευθυντή Λεονάρντο να επιθυμεί διακαώς την ενίσχυση της ομάδας του στα χαφ.

Στην Παρί παραμένουν στα χαφ οι Βεράτι, Γκέιγ, Ερέρα, Ντράξλερ και Σαράμπια, ενώ μπορεί να βοηθήσει και ο στόπερ Μαρκίνιος, άρα είναι σαφές ότι ο χρόνος συμμετοχής του Ούγγρου χαφ θα είναι περιορισμένος.

Η Μίλαν έχει αρχίσει με τον Ιβάν Γκαζίδη τις διαπραγματεύσεις απόκτησης του Ντόμινικ Ζομποζλάι και είναι σε προχωρημένο στάδιο και σε καλό δρόμο, την ώρα που η Παρί περιμένει στη γωνία για να επωφεληθεί πιθανό ναυάγιο.

Στην ιταλική ομάδα πάντως, ο Ζομποζλάι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία να καθιερωθεί στην επόμενη ημερα που θα έχει τη σφραγίδα του Ραλφ Ράνγκνικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.