Ο περιζήτητος Έρλινγκ Χάλαντ!

Τον περασμένο Μάιο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20, στη νίκη της Νορβηγίας επί της Ονδούρας με το απίστευτο 12-0, πέτυχε 9 τέρματα. Εκεί μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τον περασμένο Μάιο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20, στη νίκη της Νορβηγίας επί της Ονδούρας με το απίστευτο 12-0, πέτυχε 9 τέρματα. Εκεί μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Η συνέχεια ήταν ανάλογη. Αν και πρωτάρης στο Τσάμπιονς Λιγκ,ο Έρλινγκ Χάλαντ με την φανέλα της Σάλτσμπουργκ, έχει φτάσει τα 7 γκολ μετά από 4 αγωνιστικές, ο μοναδικός στην ιστορία της διοργάνωσης που έχει αυτό τον αριθμό τερμάτων μετά από 4 αγωνιστικές.

Επίσης είναι μόλις ο 4ος παίκτης μετά τους Ντελ Πιέρο, Ντιέγκο Κόστα και Ζε Κάρλος που έχει πετύχει γκολ και στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Κι όλα αυτά τα κατορθώματα, σε ηλικία μόλις 19 χρόνων!
Πέρυσι ήταν μία μεταβατική χρονιά γι΄αυτόν στη Σάλτσμπουργκ, αλλά φέτος ξεκίνησε με πατημένο το γκάζι από το ξεκίνημα. 23 γκολ σε 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
 

 Πολλές ομάδες της Serie A επιθυμούν την απόκτηση του, αλλά ο πατέρας του ισχυρίζεται ότι ο γιος του θέλει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. 
Η Γιουβέντους και η Νάπολι έχουν συνδεθεί με την απόκτηση του Νορβηγού, γεννημένου στο Λιντς της Αγγλίας, ο οποίος είναι ο κορυφαίος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τέσσερις αγώνες.

Ο πατέρας του που έπαιξε στην Αγγλία σε Νότιγχαμ, Λιντς και Μάντσεστερ Σίτι στο διάστημα  μεταξύ 1993 και 2003, κατέστησε σαφές ότι ο 19χρονος «χτίστηκε» για την Πρέμιερ Λιγκ.
«Ήταν ένας οπαδός της Λιντς, της Σίτι και της Νότιγχαμ. Με ακολουθούσε όπου και αν έπαιζα, αλλά αυτό γίνεται όταν είσαι νέος. Είναι διαφορετικό να είσαι οπαδός, από το να είσαι επαγγελματίας. Αλλά γεννήθηκε στο Λιντς. Σίγουρα θα ήθελε να παίξει στην Premier League, αλλά πότε αυτό θα συμβεί, δεν ξέρω. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα», εξηγεί ο πατέρας του, Άλφ-Ίνγκε.

Ο 19χρονος Χάλαντ, δείχνει ότι θα μπορούσε να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, αφού τον είδαμε να το κάνει, απέναντι σε ομάδες όπως η Νάπολι και η Λίβερπουλ. Οι φήμες λένε ότι η Σάλτσμπουργκ αξιώνει 100 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Νορβηγό επιθετικό.

«Είναι στην πρωταθλήτρια Αυστρίας, ένα φανταστικό club που παίζει στο Champions League, έτσι δεν χρειάζεται να βιάζεται.
Η Σάλτσμπουργκ έδειξε και στο παρελθόν ότι είναι ένα κλαμπ «μεσαίου βήματος» και αν πρόκειται να πουλήσει παίκτες στο μέλλον, δεν μπορεί να βάλει μια χαζή τιμή, γιατί κανείς δεν θα ήθελε να πάει εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.