Ζορκ: «Νέες επαφές με τον Ρόις»

Ο Μίκαελ Ζορκ υπογράμμισε πως η διοίκηση της Ντόρτμουντ θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, συζητήσεις με τον Μάρκο Ρόιτς, για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Μίκαελ Ζορκ υπογράμμισε πως η διοίκηση της Ντόρτμουντ θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, συζητήσεις με τον Μάρκο Ρόιτς, για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Οι Βεστφαλοί θα επιδιώξουν να έρθουν σε συμφωνία με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, προκειμένου να αυξήσουν και τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία είναι στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ, από το προσεχές καλοκαίρι και μετά.


Ήδη, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γερμανού ποδοσφαιριστή, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία μαζί του. Παράλληλα, η Ντόρτμουντ θα έχει επαφές και με τον Ιλκάι Γκούντογκαν, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία της και μαζί του.


Ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Φαίνεται ότι έχουμε 17 παίκτες που συνεχώς είναι έτοιμοι να πάρουν μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές τις φήμες τέσσερα χρόνια τώρα, σε εβδομαδιαία βάση. Τουλάχιστον αυτό επιβεβαιώνει ότι δουλεύουμε καλά».


Στη συνέχεια, ο Ζορκ συμπλήρωσε: «Είμαστε σε συχνή επαφή με τον παίκτη. Είναι έξυπνο παιδί και προφανώς θέλουμε να τον κρατήσουμε. Η απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί πριν το καλοκαίρι. Με τον Γκουντογκάν δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε, με τον τραυματισμό που είχε. Μόλις γύρισε στη δράση πριν τα Χριστούγεννα και αρχίζει να δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, οπότε η κατάσταση είναι πολύ πιο υποσχόμενη απ’ ότι ήταν το 2014. Ο Γκουντογκάν είναι ένας πολύ σπουδαίος παίκτης και ξέρει πόσο πολύ τον υπολογίζουμε. Καταλαβαίνουμε ότι προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και μετά να μιλήσουμε για ανανέωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.