Στη λίστα της Γιουβέντους ο Μκχιταριάν

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Χένρικ Μκχιταριάν στη μετεγγραφική της λίστα, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της συνέχεια της εφετινής σεζόν.

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Χένρικ Μκχιταριάν στη μετεγγραφική της λίστα, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της συνέχεια της εφετινής σεζόν. Η «βέκια σινιόρα» αναμένεται να προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης, προς τη Ντόρτμουντ, για την απόκτηση του Αρμένιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αποτελεί την εναλλακτική επιλογή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τη Γαλατάσαραϊ, για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Η γερμανική ομάδα από την πλευρά της εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, καθώς οι ιθύνοντες της, δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι, με την έως τώρα προσφορά του. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, με τους πρωταθλητές Ιταλίας, να εμφανίζονται αισιόδοξοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.