Θέλει τον Ρόις ο Μπεκενμπάουερ

Ο Φραντζ Μπεκενμπάουερ έσπευσε να θέσει τον επόμενο μεγάλο μετεγγραφικό στόχο της Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας πως θέλει τον Μάρκο Ρόις.

Ο Φραντζ Μπεκενμπάουερ έσπευσε να θέσει τον επόμενο μεγάλο μετεγγραφικό στόχο της Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας πως θέλει τον Μάρκο Ρόις. Ο επίτιμος πρόεδρος των Βαυαρών υπογράμμισε πως φαντάζεται ήδη τον Γερμανό ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της ομάδας του. Η Μπάγερν Μονάχου έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια τους Μάριο Γκέτσε και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τους Βεστφαλούς. Τον πρώτο μέσω της ρήτρας αποδέσμευσης και τον δεύτερο με ελεύθερη μετεγγραφή.


Ο Μπεκενμπάουερ δήλωσε στην εφημερίδα «Bild»: «Μπορώ να φανταστώ τον Ρόις στην Μπάγερν. Εάν μπορείς να αποκτήσεις έναν τέτοιο παίκτη παγκόσμιας κλάσης, τότε πρέπει να το επιχειρήσεις. Αν δεν πάει στην Μπάγερν το 2015, τότε θα μπορούσε να πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο στην ομάδα. Μπορώ να καταλάβω γιατί η Μπορούσια δεν θέλει συζητήσεις για τον Μάρκο. Το ποσό της ρήτρας του δεν είναι και μεγάλο μυστικό από ότι φαίνεται( 25 εκατ. ευρώ)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.