Στη Βέρντερ ο Παπασταθόπουλος

Στην Γερμανία θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος,καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Βέρντερ Βρέμης.

Στην Γερμανία θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς η Βέρντερ Βρέμης ανακοίνωσε σήμερα, μέσω της ιστοσελίδας της, την ολοκλήρωση της απόκτησης του διεθνούς κεντρικού αμυντικού. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ εντάσσεται στη γερμανική ομάδα για ένα χρόνο, με τη μορφή του δανεισμού από την Τζένοα, ενώ στη συνέχεια η Βέρντερ έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή.

Ο διευθυντής των «πράσινων», Κλάους Άλοφς, δήλωσε ικανοποιημένος για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι ένας νεαρός παίκτης, που τόσο στην Τζένοα όσο και στην εθνική Ελλάδας μπόρεσε να αποκτήσει κάποια εμπειρία. Με την ταχύτητά του και με την ικανότητά του να “ανοίγει” το παιχνίδι, θα μας βοηθήσει σίγουρα».

    Από την πλευρά του, ο 23χρονος άσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Ύστερα από τις πρώτες συνομιλίες με τον Κλάους Άλοφς και τον Τόμας Σάαφ (σ.σ. ο προπονητής της ομάδας), ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι ήθελα να αποδεχθώ την πρόταση της Βέντερ. Τώρα θέλω να ενταχθώ το συντομότερο δυνατό στην ομάδα και να τη βοηθήσω περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας