«Δάγκωσε» η Βόλφσμπουργκ!

Οι «πράσινοι λύκοι» πέτυχαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη φετινή Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας στη «SGL Αρένα» της Άουγκσμπουργκ με 2-1 για την ένατη αγωνιστική.

Οι «πράσινοι λύκοι» πέτυχαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη φετινή Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας στη «SGL Αρένα» της Άουγκσμπουργκ με 2-1 για την ένατη αγωνιστική.

Με την επικράτηση αυτή η ομάδα του Ντίετερ Χέκινγκ έφτασε τους 12 βαθμούς, αφήνοντας την Άουγκσμπουργκ στους 10. Οι γηπεδούχοι του Μάρκους Βίενζερλ προηγήθηκαν με τον Βέρνερ στο 10΄, ενώ στο 30λεπτο ήταν πολύ καλύτεροι από τη Βόλφσμπουργκ η οποία στο διάστημα αυτό δεν απείλησε.

Μετά από συνεργασία με τον Ντιέγκο ο Άρνολντ ισοφάρισε στο 35΄, κόντρα στη ροή του αγώνα, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε επτά λεπτά αργότερα (42΄) με τον Λουίς Γκουστάβο να σκοράρει με το κεφάλι και να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε κάποια συγκλονιστική ευκαιρία για τις δύο ομάδες κι απλώς οι νικητές μπόρεσαν να συντηρήσουν το αβαντάζ τους και να κατακτήσουν το πολύτιμο «τρίποντο». Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που αγωνίζεται στην Άουγκσμπουργκ δανεικός από τον Ολυμπιακό, ήταν εκτός αποστολής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.