Βάτσκε: «Κανένας δεν πέτυχε όταν έφυγε»

Επικριτικός εμφανίστηκε ο Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, σχετικά με τους παίκτες που έχουν φύγει από τη Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια.

Επικριτικός εμφανίστηκε ο Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, σχετικά με τους παίκτες που έχουν φύγει από τη Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια. Ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας τόνισε πως κανένας από τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα του, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει καλή πορεία. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά και στον Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Βεστφαλών, καθώς δύσκολα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρχικά, ο Βάτσκε δήλωσε στο περιοδικό «Kicker»: «Οι παίκτες που έφυγαν από εμάς τα τελευταία χρόνια, δεν κατάφεραν να έχουν καλή καριέρα εκεί που πήγαν. Το υψηλότερο επίπεδο της καριέρας του Λούκας Μπάριος ήταν στη Ντόρτμουντ. Ο Νούρι Σαχίν είχε φύγει και αυτός, όμως πλέον είναι μαζί μας και πάλι και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια για τον Καγκάβα: «Νομίζω πως ο Σίντζι Καγκάβα δεν είναι μεγάλη επιτυχία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σαν ποδοσφαιριστής έχει μια περίοδο δέκα ή δώδεκα χρόνων, στην οποία μπορείς να εξασφαλίσεις το υπόλοιπο της ζωής σου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.