Ντράξλερ: «Είμαι στον σωστό σύλλογο»

Ικανοποιημένος στην Σάλκε εμφανίστηκε ο Τζουλιάν Ντράξλερ, προσπαθώντας να βάλει τέλος στα μετεγγραφικά σενάρια γύρο από το όνομά του.

Ικανοποιημένος στην Σάλκε εμφανίστηκε ο Τζουλιάν Ντράξλερ, προσπαθώντας να βάλει τέλος στα μετεγγραφικά σενάρια γύρο από το όνομά του. Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός τόνισε στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας πως είναι χαρούμενος στους «βασιλικούς μπλε» και πως θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται στη γερμανική ομάδα.

Σχετικά με τη μετεγγραφή του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και τα θετικά σχόλια που έκανε ο Γκανέζος για τον ίδιο, ο Ντράξλερ τόνισε: «Δεν το έχω ακούσει αυτό από τον Κέβιν, αλλά αν πράγματι τα έχει πει αυτά, τότε αυτό με κάνει υπερήφανο. Παρόλα αυτά, όσο καλά και αν είναι τα λόγια του, νομίζω πως χρειάζομαι περισσότερη βελτίωση».

Όσον αφορά στο γιατί αποφάσισε να μείνει στη Σάλκε, ο νεαρός παίκτης δήλωσε: «Το παγκόσμιο κύπελλο είναι στο τέλος της σεζόν και πάντα χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς σε μια νέα ομάδα. Είμαι βέβαιος πως είμαι στον κατάλληλο σύλλογο. Δεν έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ήμουν λίγο απογοητευμένος μετά τα πρώτα παιχνίδια. Όμως μετά και τη μετεγγραφή του Μπόατενγκ, όλοι είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε μια δυνατή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.