Αποσύρθηκε ο Σχάρνερ

Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούσια σε ηλικία 33 ετών ανακοίνωσε ο Πάουλ Σχάρνερ, απογοητευμένος από την έλλειψη ευκαιριών στο Αμβούργο.

Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούσια σε ηλικία 33 ετών ανακοίνωσε ο Πάουλ Σχάρνερ, απογοητευμένος από την έλλειψη ευκαιριών στο Αμβούργο.

«Τέλος! Ευχαριστώ τους πάντες για την υποστήριξη. Αντίο!», διεμήνυσε μέσω Twitter, λίγη ώρα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον γερμανικό σύλλογο.

Ο Αυστριακός μπακ, ο οποίος πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας (και υποβιβάστηκε μερικές μέρες μετά στην Τσάμπιονσιπ) με τη Γουίγκαν ως δανεικός από το Αμβούργο έχει αγωνιστεί επίσης σε Αούστρια Βιέννης, Σάλτσμπουργκ, Μπραν και Γουέστ Μπρόμιτς.

Επίσης φόρεσε 40 φορές συνολικά τη φανέλα της Εθνικής Αυστρίας, με την οποία έγινε…διάσημος λόγω των τσακωμών του με τους κατά καιρούς ομοσπονδιακούς όπως ο Κονσταντίνι και ο Κόλερ.

Μία μέρα πριν την ανακοίνωση της απόφασής του, είχε εκφράσει με δηλώσεις του την απογοήτευσή του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε το Αμβούργο, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο: «Το Αμβούργο πρέπει να πληρώσει για τα λάθη του. Από την πρώτη μέρα με απογοήτευσαν και ποτέ δεν μου έδωσαν μία ευκαιρία. Επίσης, ο σύλλογος δεν έχει καμία φιλοσοφία.

Το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο δεν έχει πλέον καμία σχέση με σπορ. Είναι μόνο μπίζνες. Είναι λάθος να πληρώνεις 100 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη. Λείπουν πλέον από το άθλημα οι αληθινοί χαρακτήρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.