Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καγκάβα

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το Γιούργκεν Κλόπ και τους ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Σίνζι Καγκάβα επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από 99 μέρες.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το Γιούργκεν Κλόπ και τους ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Σίνζι Καγκάβα επέστρεψε στις προπονήσεις των νέων πρωταθλητών Γερμανίας έπειτα από 99 μέρες.
 
Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μίχαελ Ζόρκ δήλωσε: «Είναι υπέροχο ότι επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε μαζί του, θα πάιξει όταν αισθανθεί έτοιμος» Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε στη Μπουντεσλίγκα, στη Ντόρτμουντ δεν βιάζονται να επιστρέψει ο Καγκάβα.
 
Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός, στον πρώτο γύρω είχε πάρει από το. χέρι τους Βεστφαλούς (17συμ.-8γκολ) και τους οδηγούσε στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος έπειτα από 7χρόνια. Στο Κύπελλο Ασίας, όμως στις 25 Ιανουαρίου, είχε σπάσει το πόδι του, στον ημιτελικό απέναντι στην Κορέα και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.