Μπόκα Τζούνιορς-Ρασίνγκ 1-2: Δέκα κόκκινες στον τελικό του κυπέλλου (vid)

Η Ρασίνγκ νίκησε 2-1 την Μπόκα Τζούνιορς στην παράταση και κατέκτησε το Κύπελλο Αργεντινής, σε ένα ματς όπου υπήρξαν δέκα αποβολές.

Η Μπόκα Τζούνιορς άνοιξε το σκορ με τον Νορμπέρτο Μπριάσκο στο 19’, όμως ο Ματίας Ρόχας ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (22’). Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκαν οι Σεμπαστιάν Βίγια για τους τυπικά γηπεδούχους και Γιοαχάν Καρμπονέρο για τους φιλοξενούμενους. Στο 100’ της αναμέτρησης, η Μπόκα Τζούνιορς έμεινε με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής του Άλαν Βαρέλα. Ο Κάρλος Αλκαράθ σκόραρε στο 118’ και χάρισε στον τίτλο στην Ρασίνγκ.

Μετά το γκολ ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών. Ο διαιτητής απέβαλε τους Λουίς Αντβίνκολα, Κάρλος Σαμπράνο, Ντιέγκο Γκονσάλες, Φρανκ Φάμπρα και Ντάριο Μπενεντέτο από την πλευρά της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ από την πλευρά της Ρασίνγκ αποβλήθηκαν οι Κάρλος Αλκαράθ και Τζόναθαν Γκαλβάν. Η Ρασινγκ τελείωσε τον αγώνα με 56% κατοχή μπάλας και 20/7 τελικές, έναντι 16/3 της Μπόκα Τζούνιορς. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος της Ρασίνγκ στη διοργάνωση μετά από δυο τελικούς, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς έμεινε στους τέσσερις, μετά από πέντε τελικούς.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.