Μπόκα Τζούνιορς: Τίτλοι τέλους για τον Κάρλος Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, σε ηλικία 38 ετών.

Ο βετεράνος επιθετικός αποκάλυψε πως θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική και πως το όνειρό του είναι να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του Μπόκα Τζούνιορς. Ο Τέβες αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2021. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει τις φανέλες των Κορίνθιανς, Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους και Σαγκάη.

Αρχικά, ο Τέβες δήλωσε: “Σταματάω το ποδόσφαιρο, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είχα προσφορές στα χέρια μου, μου πρότειναν να παίξω στις ΗΠΑ, αλλά αρνήθηκα. Αυτό ήταν, έχω δώσει τα πάντα. Η τελευταία μου σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μπορούσα να δω τον πατέρα μου. Σταμάτησα να παίζω γιατί έχασα το νούμερο ένα θαυμαστή μου”.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής τόνισε για το μέλλον του: “Έχω πάρει την απόφαση να γίνω προπονητής. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το πρότζεκτ. Βλέπω τον ποδοσφαιριστή πιο ανθρώπινα, θέλω να αντιμετωπίζω τους παίκτες από πιο προσωπική πλευρά. Όνειρό μου είναι να προπονήσω την Μπόκα. Η σκέψη και μόνο μου προκαλεί αυτό το μυρμήγκιασμα, όπως όταν έπαιζα. Για αυτό και είμαι σίγουρος για το τι θέλω να κάνω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.