Το ντέρμπι των ντέρμπι…

Η ώρα για το μεγαλύτερο ντέρμπι στον πλανήτη πλησιάζει. Το βράδυ της Κυριακής τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται στο Μπουένος Άιρες και το «Μπομπονέρα». Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Ρίβερ Πλέιτ.

Η ώρα για το μεγαλύτερο ντέρμπι στον πλανήτη πλησιάζει. Το βράδυ της Κυριακής τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται στο Μπουένος Άιρες και το «Μπομπονέρα». Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Ρίβερ Πλέιτ.
 
Η ομάδα του Κάρλος Μπιάνκι απογοητεύει με την παρουσία της στο φετινό Torneo Final, μετρώντας 10 παιχνίδια χωρίς νίκης, με 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μοναδική νίκη των «χενέισες», αυτή στην πρεμιέρα το 3-2 επί της Κίλμες.
 
Το ευχάριστο για την ομάδα του Κάρλος Μπιάνκι είναι ότι μεσοβδόμαδα κέρδισε 1-0 την Κορίνθιανς για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Αποτέλεσμα που ενίσχυσε την ψυχολογία των παικτών της Μπόκα, η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ρικέλμε, Κλεμέντε Ροντρίγκες, Λεντέσμα, Σομόσα, Έρμπες που είναι τραυματίες.
 
Από την άλλη πλευρά, η Ρίβερ Πλέιτ στοχεύει σε νίκη που θα την διατηρήσει στο κυνήγι του τίτλου. Μια νίκη πάντως που οι «Μιγιονάριος» αγνοούν στο «Μπομπονέρα» από το Απερτούρα του 2004, όταν είχαν κερδίσει 1-0 με γκολ του Φερνάντο Καβενάγκι.
 
Ο Ραμόν Ντίας δεν υπολογίζει στoν Νταβίντ Τρεζεγκέ, καλωσορίζει όμως τον μεγάλο αρχηγό Πόνσιο που παίρνει θέση και στο αρχικό σχήμα.
 
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γεγονός ότι για το συγκεκριμένο Super Classsico, η εταιρεία που χορηγεί το πρωτάθλημα με τη μπάλα, σχεδίασε ειδική, συλλεκτική μπάλα αποκλειστικά για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο «Μπομπονέρα».
 
Η πιθανή ενδεκάδα της Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν – Μαρίν, Καρούσο, Μπουρδίσο, Σάρατε – Λεντέσμα, Μπράβο, Ερβίτι (ή Σάντσες Μίνιο) – Μαρτίνες (ή Ακόστα) Μπλάντι, Σίλβα.
 
Η πιθανή ενδεκάδα της Ρίβερ Πλέιτ: Μπαροβέρο – Μερκάδο, Γκονσάλες Πίρες, Άλβαρες Μπαλάντα, Βανχιόνι – Σάντσες, Λεντέσμα, Πόνσιο – Λανσίνι – Ιτούρμπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.