Φήμες και διαψεύσεις για την υγεία του Μαραντόνα

Δημοσίευμα στην Αργεντινή αναφέρει ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται στα αρχικά στάδια της νόσου Αλτσχάιμερ, ωστόσο ο δικηγόρος του το διαψεύδει.

Δημοσίευμα στην Αργεντινή αναφέρει ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται στα αρχικά στάδια της νόσου Αλτσχάιμερ, ωστόσο ο δικηγόρος του το διαψεύδει.

Συγκεκριμένα, η Cronica ανέφερε ότι ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου πάσχει από σοβαρά νευρολογικά προβλήματα και γι’ αυτό αναγκάστηκε να αφήσει το πόστο του προπονητή στους Ντοράδος του Μεξικού.

Όμως ο εκπρόσωπός του Ματίας Μέρλο, διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα και τόνισε ότι ο Μαραντόνα απλά θα χειρουργηθεί σε ώμο και γόνατο.

«Ο Ντιέγκο προσέχει την υγεία του, θα κάνει επέμβαση σε ώμο και γόνατο ώστε να επιστρέψει όσο το συντομότερο στη δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όλες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν δείχνουν καμία ένδειξη ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ. Στο Μεξικό ήταν προπονητής και εκτός από τα check up, εξετάστηκε επίσης από ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν ικανοποιητικά και δεν έχουν καμία σχέση με όσα κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ. Δεν αμφιβάλλω ποτέ για τους δημοσιογράφους με τους οποίους έχω καλές σχέσεις, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αυτές οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν από κάποιο κακόβουλο άτομο που θέλει μόνο να δημιουργεί αντιδικίες», τόνισε ο Μέρλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.