Τα παπούτσια του Τρεζεγκέ για το Super Classico

Το Super Classico πλησιάζει και οι ομάδες ρυθμίζουν τις τελευταίες τους λεπτομέρειες για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Το Super Classico πλησιάζει και οι ομάδες ρυθμίζουν τις τελευταίες τους λεπτομέρειες για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για να διεκδικήσουν το τρίποντο. Τις δικές τους λεπτομέρειες ρυθμίζουν και οι οπαδοί των δύο ομάδων, ειδικότερα αυτοί της Ρίβερ Πλέιτ, που είναι και οι οικοδεσπότες. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές της Ρίβερ και της Μπόκα. Ένας από αυτούς, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ ετοιμάζεται για το πρώτο του κλάσικο και για να ζήσει αυτή την εμπειρία χρειάστηκε να κάνει ταξίδι 20 ωρών από τη Μαδρίτη μέχρι το Μπουένος Άιρες.

Στις αποσκευές του βρίσκονταν και τα ειδικά σχεδιασμένα παπούτσια που πρόκειται να φορέσει στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. Σε αυτά αναγράφονται η ημερομηνία του Super Classico, στο ένα παπούτσι υπάρχει η σημαία της Αργεντινής, στο άλλο της Γαλλίας, ενώ το χρώμα τους είναι «ερυθρόλευκο», όπως αυτά των «Μιγιονάριος». Μάλιστα στη προσωπική του σελίδα στο facebook η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει αποσπάσει περισσότερα από 3.500 like.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.