Αργεντινή: Παίρνει υπηκοότητα ο γιος του Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ αποφάσισε να πάρει την αργεντίνικη υπηκοότητα, εκμεταλλευόμενος νόμο που υπάρχει στη λατινοαμερικάνικη χώρα.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ αποφάσισε να πάρει την αργεντίνικη υπηκοότητα, εκμεταλλευόμενος νόμο που υπάρχει στη λατινοαμερικάνικη χώρα. Ο 34χρονος γιος του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε δοκιμάσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, χωρίς να τα καταφέρει και αφού πέρασε από το beach soccer έγινε αθλητικογράφος και προπονητής ποδοσφαίρου. Όπως δήλωσε ο ίδιος νιώθει 50% Ναπολιτάνος και 50% Αργεντινός. Ο Μαραντόνα είχε άλλα τέσσερα παιδιά, τις Ντάλμα, Τζιανίνα και Τζάνα, καθώς επίσης και τον Ντιέγκο Φερνάντο

Χαρακτηριστικά, δήλωσε για τη συγκεκριμένη του απόφαση: “Ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι είμαι 50% Ναπολιτάνος και 50% Αργεντινός. Είχα πάντα την επιθυμία να επισημοποιήσω την αργεντίνικη καταγωγή μου. Για μένα αυτό αποτελεί πηγή τεράστιας υπερηφάνειας και συναισθημάτων και το ξέρω ότι από τον παράδεισο, ο πατέρας μου θα είναι επίσης πολύ περήφανος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.