Αργεντινή: Ο Μαραντόνα έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, οι οποίοι δείχνουν πως υπήρξαν σειρά λαθών.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, οι οποίοι δείχνουν πως υπήρξαν σειρά λαθών. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα “La Repubblica” ο Μαραντόνα θα έπρεπε να έχει παραμείνει στο νοσοκομείο, προκειμένου να νοσηλευτεί μέχρι να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η καρδιά του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου λειτουργούσε κατά το 38%, ενώ ήταν διπλάσια σε όγκο, από μια συνηθισμένη ανθρώπινη καρδιά. Επίσης, ο Μαραντόνα είχε υψηλή πίεση, η οποία δεν μπορούσε να καταπολεμηθεί με μια απλή φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, οι συνθήκες στο σπίτι του Μαραντόνα δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, με πιο ενδεικτική την κατάσταση στην τουαλέτα, η οποία είχε τεθεί εκτός λειτουργίας. Παράλληλα, οι αρχές της Αργεντινής ερευνούν και τις συνομιλίες των δυο κορών του Μαραντόνα, Ντάλμα και Τζιανίνα, με τη φυσιοθεραπεύτρια, Αγκουστίνα Κοσάκοφ, στην οποία τόνιζαν πως θα πρέπει να αναζητηθεί ένας νέος γιατρός, καθώς ο Λεοπόλδο Λούκε δε φαίνεται ικανός να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι έρευνες θα συνεχιστούν και πως οι αρχές της Αργεντινής συλλέγουν όλα τα στοιχεία, ενώ αναμένεται να πάρουν και καταθέσεις, πριν αποφανθούν για τον θάνατο του Μαραντόνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.