Παρουσίαστηκε ο Σάχα

Η Ρασίνγκ Κλουμπ παρουσίασε τον Σεμπαστιάν Σάχα, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην Αργεντινή.

Η Ρασίνγκ Κλουμπ παρουσίασε τον Σεμπαστιάν Σάχα, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην Αργεντινή. «Χαίρομαι πολύ που ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο, που έχει μεγάλους στόχους και είναι ικανός να κατακτήσει τίτλους και να διεκδικήσει διεθνή τρόπαια” δήλωσε ο 32χρονος τερματοφύλακας.

Και συνέχισε. “Με έπεισε να έρθω η σοβαρότητα των διοικούντων, που ήταν ξεκάθαροι μαζί μου για το τι ήθελαν και κίνησαν γρήγορα τις διαδικασίες για την απόκτησή μου. Ήθελα να επιστρέψω στην Αργεντινή μόνο για μία μεγάλη ομάδα και από τη Ράσινγκ Κλουμπ ήρθε η πρώτη σοβαρή πρόταση που δέχτηκα».

Ο Σάχα αποκάλυψε ότι ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η συνομιλία του με τον προπονητή της Ρασίνγκ: «Μίλησα τηλεφωνικά με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, που μου εξήγησε το σχέδιό του για την ομάδα κι ελπίζω να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ελπίζω να φανώ χρήσιμος στη Ράσινγκ» ειπε.

Αναφερόμενος στη θητεία του στην ΑΕΚ, τόνισε: : «Στην Ευρώπη εξελίχθηκα σαν επαγγελματίας και άνθρωπος. Είμαι σε ένα καλό στάδιο της καριέρας μου. Ένας τερματοφύλακας δεν αλλάζει, αλλά η εμπειρία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη θέση που αγωνίζομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.