Στους δρόμους οι φίλαθλοι της Μπόκα

Την "κηδεία" της Ρίβερ Πλέιτ έκαναν οι φίλαθλοι της Μπόκα Τζούνιορς, οι οποίοι πανηγύρισαν τον υποβιβασμό της "αιώνιας" αντιπάλου τους.

Για πρώτη φορά του χρόνου δεν θα έχουμε στο ποδοσφαιρικό… καλεντάρι ένα από τα πιο σπουδαία και κλασικότερα ντέρμπι του πλανήτη. Αυτό ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, καθώς η πρώτη υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να δυσαρέστησε εκατομμύρια κόσμο που περίμεναν πως και πως τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά οι φίλαθλοι της Μπόκα έχουν αντίθετη άποψη. Και δεν το έκρυψαν άλλωστε.

Λίγο μετά την ισοπαλία που καταδίκασε την “αιώνιο” αντίπαλο της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία οι φίλαθλοι της Μπόκα βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν. Μάλιστα κάποιοι είχαν και κεράκια στα χέρια και… έκαναν την “κηδεία” της Ρίβερ Πλέιτ.

Στην άλλη μεριά οι οπαδοί της ομάδας που υποβιβάστηκε δεν δέχτηκαν με πολιτισμένο τρόπο την εξέλιξη αυτή. Στα τελευταία λεπτά έσπαγαν ό,τι βρισκόταν μπροστά τους στο γήπεδο, ενώ όταν βγήκαν έξω από αυτό συνέχισαν τις ζημιές σε γειτονικά καταστήματα, αλλά και σε αμάξια της αστυνομίας. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν σε αυτό το γήπεδο διεξαχθούν αγώνες για το Κόπα Αμέρικα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.