Θέλει Μπόκα ο Γκάγκο, αλλά…

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς εξέφρασε ο Φερνάντο Γκάγκο.

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς εξέφρασε ο Φερνάντο Γκάγκο. Ωστόσο, ο Αργεντινός διεθνής γνωρίζει ότι το αν αυτό θα συμβεί τελικά εξαρτάται από τη στάση της Ρεάλ Μαδρίτης.
 
Ο 25χρονος παίκτης πήρε μεταγραφή από την Μπόκα για τη «βασίλισσα» τον Ιανουάριο του 2007, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί μέχρι σήμερα, κυρίως λόγω τραυματισμών. 
 
«Η Μπόκα Τζούνιορς είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα και παραμένει το δεύτερο σπίτι μου», δήλωσε ο Γκάγκο στην «AS». «Ξέρω τους πάντες εκεί και πραγματικά αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Δεν είναι καθόλου εύκολο για μένα να είμαι μόνος μου στην Ευρώπη και θέλω πολύ να γυρίσω στην Αργεντινή», συμπλήρωσε.
 
Αναφερόμενος στο πώς μπορεί να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα, ο μέσος της Ρεάλ σχολίασε ότι «θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις επιλογές, αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνω στην Ευρώπη, αν και επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στην Μπόκα. Αγαπάω τη φανέλα της και είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου για αυτή την ομάδα. Δεν είναι όμως μόνο δικό μου θέμα, εξαρτάται και από το τι θέλει η Ρεάλ».
 
Πρακτικά, η επιστροφή του Γκάγκο στον σύλλογο της Αργεντινής είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς η Μπόκα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Μαδριλένων. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.