Μάλμε: Ο Τσόλακ δεν ασχολείται με τα αρνητικά σχόλια

Ο Αντόνιο Τσόλακ τόνισε πως δε δίνει στην κριτική που του ασκούν ορισμένοι και στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 28χρονος επιθετικός συμπλήρωσε πως πλέον δεν ασχολείται με τα social media και πως επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο Τσόλακ δήλωσε στον σουηδικό Τύπο: “Έχουν υπάρξει κατά καιρούς αρνητικά σχόλια για μένα, τουλάχιστον από αυτά που διάβασα, γιατί δεν ασχολούμαι πλέον τόσο πολύ όσο στο παρελθόν. Έχουν υπάρξει όμως και πραγματικά θετικές αντιδράσεις, για τις οποίες είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό συμβαίνει γιατί οι οπαδοί είναι γενικά θετικοί απέναντί ​​μου”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Μου δίνουν θετική ενέργεια για τους αγώνες μου. Από προηγούμενη εμπειρία, ξέρω πώς μπορεί να είναι όταν το πράγμα πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Είναι πολύ ωραίο που οι φίλαθλοι μου δίνουν πάντα θετική ενέργεια και με βοηθούν στο παιχνίδι”.

Τέλος, ο Τσόλακ τόνισε: “Όχι, όχι τόσο για να είμαι ειλικρινής. Πριν, ανεξάρτητα από το πόσο θετικός είμαι και το ότι πιστεύω πως δεν πρέπει να επηρεάζομαι από αρνητική κριτική, μερικές φορές ένα αρνητικό σχόλιο μπορεί να με επηρέαζε. Μπορεί να έχεις εκατό θετικά σχόλια και ένα αρνητικό, το οποίο όμως θα είναι το μοναδικό που θα σε επηρεάσει. Έτσι, επέλεξα να μη διαβάζω πλέον τόσο πολύ τα σχόλια. Είμαι πιο ώριμος, έχω περισσότερη εμπειρία. Στο παρελθόν, όταν ήμουν νεότερος, τα πράγματα ήταν αλλιώς. Τώρα, δε με ενδιαφέρουν τόσο τα αρνητικά σχόλια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.