Η Σενεγάλη εμπιστεύεται τον Παπέ Αμπού Σισέ (video)

Το παρόν και στον επόμενο αγώνα της εθνικής Σενεγάλης για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα θα δώσει ο αμυντικός του Ολυμπιακού Παπέ Αμπού Σισέ.

Το παρόν και στον επόμενο αγώνα της εθνικής Σενεγάλης για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα θα δώσει ο αμυντικός του Ολυμπιακού Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο 23χρονος αμυντικός βρίσκεται στις κλήσεις του Αλιού Σισέ για το εκτός έδρας παιχνίδι της Σενεγάλης απέναντι στην Ισημερινή Γουϊνέα για την 5η αγωνιστική του Α’ προκριματικού ομίλου του Κόπα Άφρικα.

Πριν δύο εβδομάδες, στις 13 Οκτωβρίου ο Σισέ έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών της Σενεγάλης πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και συνδυάζοντάς την με γκολ απέναντι στο Σουδάν. 

Η ομάδα της πατρίδας του εξασφάλισε παράλληλα την συμμετοχή της στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα 2019, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της προκριματικής φάσης.

 Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί ξανά στην αρχική ενδεκάδα αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σενεγάλης ήδη έχει αρχίσει να κάνει τα πλάνα του για την τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στο Καμερούν, για την τελική φάση του Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί από τις 15 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.