Μαρόκο: Διέψευσε τις φήμες για τον Γιαμάλ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαρόκου ξεκαθάρισε πως δεν έχει επαφές με τον Λαμίν Γιαμάλ, προκειμένου να αλλάξει εθνική ομάδα.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ήθελαν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας να έχει ξεκινήσει προσπάθειες, για να πείσει τον νεαρό παίκτη να αλλάξει εθνική ομάδα. Οι Μαροκινοί θέλουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, τόσο για το επικείμενο Κόπα Άφρικα, αλλά και τα ερχόμενο Παγκόσμια Κύπελλα. Η ομοσπονδία της χώρας διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και κυρίως περί χρηματικού ποσού, που του πρόσφερε για να αλλάξει απόφαση. Ο Γιαμάλ μπορεί να αλλάξει εθνική ομάδα αν κάνει λιγότερες από τρεις συμμετοχές έως τα 21 του και δεν έχει αγωνιστεί για τους «φούριας ρόχας» για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Βασιλική Ομοσπονδία του Μαρόκου επιβεβαιώνει ότι όσα αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι ψευδή και δε βασίζονται σε κανένα στοιχείο, καθώς σεβαστήκαμε τις επιλογές του παίκτη Λαμίν Γιαμάλ, όπως και άλλων παικτών μαροκινής καταγωγής που επέλεξαν άλλες ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.