Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Το Μάλι νίκησε την Τυνησία με πρωταγωνιστή τον διαιτητή (vid)


Ένα πέναλτι του Ιμπραχίμα Κονέ (έκανε ντεμπούτο με το εθνόσημο) στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να χαρίσει στο Μάλι την πρώτη νίκη στο κύπελλο Εθνών Αφρικής (1-0). Η Τυνησία έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό όμως ο επιθετικός της Σεντ Ετιέν, Γουαμπί Καζρί αστόχησε σε πέναλτι! Αποβλήθηκε ο Μπιλάλ Τουρέ για το Μάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς ολοκληρώθηκε πριν από τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη στα 89 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, ενώ νωρίτερα είχε σφυρίξει για τη λήξη στο 85′ με το παιχνίδι να συνεχίζεται αλλά μην ολοκληρώνεται στο 90′ για αδιευκρίνιστους λόγους...

Ο 42χονος διαιτητής Τζάνι Σικάζουε από την Ζάμπια (είχε αποκλειστεί για διαφθορά προσωρινά απ’ όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το Caf μέχρι την ακρόαση) κατάλαβε το λάθος του από τις διαμαρτυρίες των Τυνήσιων και να συνέχισε την αναμέτρηση, όμως παρότι το ματς είχε διακοπές και δύο cooling break, δεν κράτησε ούτε λεπτό καθυστέρηση. Χαρακτηριστικό είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο ο καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου ήταν μόλις 17 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα (αρνητικό ρεκόρ στο Κόπα Αφρικα!

Aρμόδιοι της CAF εισέβαλαν στην συνέντευξη Τύπου του προπονητή των φιλοξενούμενων, Μοχάμεντ Μαγακσούμπα, και ανακοίνωσαν πως η αναμέτρηση αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά. Η Τυνησία αρνήθηκε να επιστρέψει και το ματς έληξε και τυπικά.

Επόμενη αγωνιστική (16/1)

Γκάμπια-Μάλι
Τυνησία-Μαυριτανία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.