Σάλκε-Νυρεμβέργη 2-0: Νίκη-ανάσα για τους “βασιλικούς μπλε”! (hls)

Σπουδαία νίκη για τη Σάλκε με σκόρερ τους Κάραμαν και Τσέγκουιν που της δίνουν βαθιά ανάσα στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σάλκε ήταν καλύτερη και είχε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ αλλά ο Κλάους απέκρουσε τα σουτ του Όουεγιαν και του Κάραμαν.

Ο Τούρκος όμως στο 42′ ήταν πιο ακρβής στην εκτέλεσή του σε μια σπάνια στιγμή ανισορροπίας στην άμυνα της Νυρεμβέργης για να κάνει το 1-0 με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής. Έτσι οι “βασιλικοί μπλε” μπήκαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σάλκε είχε μοναδική ευκαιρία με πέναλτι του Κάραμαν στο 56′ να κάνει το 2-0, αλλά ο Τούρκος έστειλε τη μπάλα δοκάρι και άουτ. Λίγα λεπτά μετά ο Ουζούν θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αλλά ο Μίλερ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

Με την πάροδο του χρόνου η Νυρεμβέργη βγήκε με πιο πολλούς παίκτες μπροστά και άγγιξε την ισοφάριση με φάουλ του Χορν που κατέληξε στο δοκάρι στο 84′.

Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Τσέγκουιν έκανε το 2-0 με δυνατό σουτ ύστερα από αρχική επέμβαση του Κλάους σε σουτ του Καμπανταγί και κάπου εκεί κρίθηκε και η αναμέτρηση με την ομάδα του Γκέρερτς να φτάνει τους 35 βαθμούς κρατώντας την Νυρεμβέργη στους 37.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.