Μαγδεμβούργο – Σάλκε 3-0: Πολύτιμη νίκη στη μάχη της παραμονής! (highlights)

Το Μαγδεμβούργο επικράτησε εύκολα της Σάλκε με 3-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Το Μαγδεμβούργο απομακρύνθηκε αισθητά από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στην Σάλκε για την 23η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Μπουντεσλίγκα.

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο!

Το Μαγδεμβούργο είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και δεν επέτρεχε στην Σάλκε να απειλήσει ούτε μια φορά. Οι «βασιλικοί μπλε» παρουσιάστηκαν πλήρως άναρχοι, χωρίς πλάνο στο παιχνίδι και στο 17 βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Γκνάκα να παίρνει πάσα από τον Ατικ και με ωραίο πλασέ να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Με αυτό τον τρόπο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Στο 32 ο Μπρούνερ ανέτρεψε τον Ίτο και ο διαιτητής αφού είδε το βίντεο, έδειξε την λευκή βούλα. Από τα έντεκα μέτρα ο Ελ Χανκούρι ήταν εύστοχος για το 2-0 στο 35. Στις καθυστερήσεις ο Ίτο πέτυχε υπέροχο γκολ από δύσκολη γωνία για το 3-0!

Ανέβασε την απόδοσή της αλλά κινήθηκε σε ρηχά νερά η Σάλκε

Ο Γκέρετς, προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κάνει την Σάλκε, περισσότερο…ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 58 με τον Καραμάν, ο οποίος είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 71 να σκοράρει.

Παρά την πίεση, το Μαγδεμβούργο είχε τον τρόπο να κρατήσει μπάλα, να κυκλοφορήσει σωστά και να μην αφήσει την Σάλκε να απειλήσει. Η ομάδα του Τιτζ έκανε ένα λάθος και ο Τερόντε σε κενή εστία υπό γωνία, αστόχησε και δεν μπόρεσε να μειώσει.

Μαγδεμβούργο: Ράιμαν, Μίλερ, Ελφαντλί, Χέμπερ, Εν Χανκούρι, Κοντέ(86΄Κρεμπίτσκι), Γκνάκα(91΄Χοτί), Μπελ Μπελ, Ίτο(76΄Τσέκα), Σούλερ(76΄Καστάνιος), Ατίκ(76΄Αμαέκι)

Σάλκε: Μίλερ, Μπάουμγκαρντλ(46΄Λάσμε), Καμίνσκι, Κάλας, Μπρούνερ(46΄Μορ), Σάλενμπεργκ, Άουβεγιαν, Σεγκίν, Ίντριζι(46΄Σοπί), Καραμάν, Τσουρλίνοφ(46΄Τερόντε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.