Αννόβερο – Γκρόιτερ Φιρτ 2-1: Ανατροπή τρίτης θέσης! (highlights)

Το Αννόβερο σκαρφάλωσε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας της Γκρόιτερ Φιρτ 2-1, με ανατροπή!

Το Αννόβερο πήρ σημαντική νίκη στην μάχη που δίνει για να βρεθεί ψηλότερα στην βαθμολογία, καθώς επικράτησε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γκρόιτερ Φιρτ με 2-1 και παραμένει αήττητη απέναντί της από το 2000!

Η Γκρόιτερ τον έλεγχο και το γκολ!

Η Γκρόιτερ Φιρτ, παρατάχθηκε σωστά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε από νωρίς να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι φιλοξενούμενοι, δεν απειλήθηκαν όσο θα περίμεναν από το Αννόβερο, το οποίο ήταν αρκετά άναρχο, χωρίς ξεκάθαρο στόχο.

Η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 29 με τον Τρεσόλντι, ενώ η ομάδα του Ζόρνιγκερ, απείλησε με τον Ζιμπ στο 28 και ένα λεπτό αργότερα, με τον ίδιο παίκτη βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 0-1.

Διακοπή…και ανατροπή!

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, οι οπαδοί του Αννόβερου πέταξαν μπαλάκια, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για την είσοδο ξένων επενδυτών στα τηλεοπτικά του γερμανικού ποδοσφαίρου. Αυτό όμως έγινε…οκτώ φορές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα διακοπή περίπου 25 λεπτών.

Η επιστροφή των δύο ομάδων βρήκε το Αννόβερο να ισοφαρίζει με κεφαλιά του Νόιμαν μετά από κόρνερ του Λέοπολντ, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τρεσόλντι με κοντινή προβολή στο 81.

Αννόβερο: Ζϊλερ, Φολγκσάμερ(90+16΄ Φώτη), Νόιμαν, Άρεϊ-Μπι, Ντεμ, Λέοπολντ, Κούντζε(74΄Κρίστιανσεν), Έρνστ, Σάουμπ(81΄Τόιχερτ), Νίλσεν, Τρεσόλντι(90+16΄Λουρς)

Γκρόιτερ Φιρτ: Ούρμπιγκ, Ντιτζ, Μιχάλσκι, Γιούνγκ(90+4 Τσαλχάνογλου), Άστα(90+14΄Μάιερχέφερ), Βάγκνερ(90+4 Κόνσμπρουχ), Γκριν, Χαντάντι(90+10 Σρμπένι), Λέμπερλε(90+14΄Πετκόφ), Σιμπ, Χέργκοτα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.