Γκρόιτερ Φιρτ – Χολστάιν Κίελ 2-1 : Βαυαρικός θρίαμβος σε ματς έντονων συναισθημάτων (highlights)

Η Γκρόιτερ Φιρτ νίκησε με 2-1 την Χόλσταιν Κίελ και την έπιασε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Οι Σιεμπ (60') Χργκότα (75') τα γκολ των Βαυαρών, ενώ ενδιάμεσα ισοφάρισε ο Έρας (65') για τους φιλοξενούμενους.

Έστω κι αν στο πρώτο ημίωρο το ματς του Φιρτ χαρακτηρίστηκε από την μετριότητά του, στην πορεία όσοι το είδαν πραγματικά απόλαυσαν ένα κλασσικό “Γερμανικό” ματς στα όρία της ποδοσφαιρικής… τρέλλας, καθώς η υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και τα συναισθήματα εναλλάσονταν κατά τρόπο εντυπωσιακό!

Στα “ξυπνήματα” του ντέρμπι είχαμε τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις του γκολκίπερ Βέινερ σε ισάριθμες προσπάθειες των γηπεδούχων, μέσα σε ένα λεπτό (35′) ενώ αμέσως μετά ο Ιάπωνας Ματσίνο βγήκε ολομόναχος απέναντι στον Ούρμπιγκ σουτάροντας στην οροφή του γηπέδου!

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πιο έντονος, με την Γκρόιτερ Φιρτ να πιέζει και να δικαιώνεται με ένα ωραίο γκολ του Σιέμπ με διαγώνιο σουτ στο 60′

Άμεση ΄ήταν η απάντηση της ομάδας του Κιέλου, καθώς ο Έρας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 64′ για να ακολουθήσουν δύο προσπάθειες του Ρόθε (67′, 72′) στα δοκάρια του Ούρμπίγκ (!!) Σε αυτόν τον ξέφρενο ρυθμό, τη διαφορά έκανε ο πιο ποιοτικός παίκτης των Βαυαρών, ο Χργκότα ο οποίος στο 75′ με μονοκόματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 75.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.