Καρλσρούη-Όνσαμπρικ 2-1: Ποδαρικό με νίκη (highlights)

Η Καρλσρούη με γκολ των Κόμπαλντ και Βάνιτσεκ νίκησε την Όσναμπρικ με 2-1, η οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γκνάζε. Ντεμπούτο με την ουραγό έκανε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καρλσρούη μπήκε πολύ δυνατά απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας και προηγήθηκε στην πρώτη της ευκαιρία με τον Κόμπαλντ να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα της Όσναμπρικ και να ανοίγει το σκορ.

Η Καρλσρούη παίζοντας με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης βγήκε μπροστά και είχε ευκαιρίες για γκολ, μια από τις οποίες έφερε την ισοφάριση με υπέροχο σουτ του Γκνάαζε έξω από την περιοχή. Στο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν μπει κι άλλα γκολ, αλλά το 1-1 θα έστελνε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τις δύο ομάδες πιο “σφιχτές” ανασταλτικά χωρίς πολλές ευκαιρίες. Παρ’ολαυτά στο 55′ χάρη σε μια εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Ματάνοβιτς ο Βάνιτσεκ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Καρλσρούη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν χαμηλός με την Όσναμπρικ να προσπαθεί να γίνει απειλητική και την Καρλσρούη να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Πέραν όμως κάποιων λιγοστών ευκαιριών δεν απείλησε επί της ουσίας την εστία του Ντρέβες, με την Καρλσρούη να κάνει βαθμολογικό άλμα και την Όνσμαμπριν να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.