Σάλκε – Γκρόιτερ Φιρτ 2-2: Χάρισε το τρίποντο ο Μορ (highlights)


Από μία απίστευτη αδράνεια στην άμυνά της και συγκεκριμένα από τον Μορ, η Σάλκε δεν κατάφερε να κρατήσει το 2-1 το οποίο είχε καταφέρει να κάνει 3 λεπτά πριν. Το τελικό 2-2 σίγουρα δεν χαραποιεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν δύο φορές αλλά και τις δύο φορές η Γκρόιτερ Φιρτ είχε απάντηση.

Το 1-0 έγινε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με πολύ ωραίο γκολ με σουτ στην κίνση του Τοπ, ύστερα από εξαιρετική μεταβίβαση του Κάραμαν. Από το γκολ και μετά η Σάλκε είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει το 2-0 χωρίς όμως να τα καταφέρει, με μεγαλύτερη απ’ τις δύο εκείνη του 43′ με τον Τερόντε να είναι εντελώς μόνος του απέναντι από τον Ούρμπιγκ όμως το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Χργκότα στο 50ο λεπτό, βγαίνοντας απέναντι από τον Φέρμαν, θέλησε να “σκάψει” την μπάλα πάνω από τον Φέρμαν, εκείνος ακούμπησε την μπάλα με το αριστερό χέρι όμως ο Σουηδός με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν και δεύτερο γκολ με δύσκολη κεφαλιά του Κάραμαν στο 74ο λεπτό, αλλά η Γκρότερ Φιρτ ισοφάρισε και πάλι, όταν η μπάλα έμεινε “ζωντανή” στην περιοχή με τον αμυντικό Μορ να την… κοιτά, αλλά να μην διώχνει και τον Άστα να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη την πήρε σούταρε και σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.