Φορτούνα Ντίσελντορφ – Σάλκε 5-3 : Επιθετική ραψωδία και άμυνες του… τρόμου! (highlights)

Στην 3η θέση της βαθμολογίας επέστρεψε η Ντίσελντορφ μετά την νίκη της 5-3 επί της Σάλκε. Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο. Ξύπνησαν στο β' κάπως αργά οι φιλοξενούμενοι!

Στο Ντίσελντορφ η Φορτούνα επιβεβαίωσε τις φετινές της φιλοδοξίες καθώς για άλλη μια φορά έδειξε πως έχει τα προσόντα να διεκδικίσει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Όλη η επιθετική της ανάπτυξη ήταν εξαιρετική και μ΄αυτή προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο με δύο γκολ του Ολλανδού Βέρμεϊ (12′, 26′) κι ένα του Κλάους. Ο Χρήστος Τζιώλης είχε συμμετοχή στο 2ο και το τρίτο γκολ της ομάδας του ενώ στο 2ο ημίχρονο όπου η Σάλκε έδειξε σφυγμό μειώνοντας με τον Καμίνσκι (57′) πέτυχε το 4-1 με το 7ο προσωπικό του τέρμα τη φετινή σεζόν!

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι που σε άλλο ένα ματς υπέφεραν από τις αμυντικές αδυναμίες τους, “μπήκαν” στο ματς με δύο γκολ, από τον Τσέχο Κάλας (73′) και τον Γάλλο Λάσμε (75′) πιέζοντας ως το φινάλε για κάτι που θα έμοιαζε με ένα μικρό θαύμα!

Αυτό όμως δεν προέκυψε και έτσι στην τελευταία της αντεπίθεση η Φορτούνα βρήκε άλλο ένα γκολ με τον Νιέμετς ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό και αν μη τι άλλο χορταστικό 5-3!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.