Σάλκε – Χέρτα 1-2: Βαθμολογική ανάσα! (highlights)

Η Χέρτα Βερολίνου πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, επικρατώντας εκτός έδρας της Σάλκε με 2-1.

Η Χέρτα επικράτησε με 2-1 στο Γκέλζεκιρχεν της Σάλκε και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, εν αντιθέσει με τους «βασιλικούς μπλε» που παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού.

Αμφότερες ομάδες μπήκαν με όρεξη στο ματς, είχαν διάθεση και πάθος, με την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος να είναι αυτή του Ζέιφάουκ που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας για να σκοράρει. Το γκολ ήρθε στο 31 με τον Πρέβλιακ, που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Της κόστισε η αποβολή

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο. Η Χέρτα με 51 πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ρις να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ και να αναγκάζει την Σάλκε να παίξει πιο επιθετικά.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ δημιούργησαν ευκαιρίες είχαν δοκάρι και μείωσαν με τον Καμπάνταγι στο 80 όμως την στιγμή που πίεζαν έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καραμάν.

Σάλκε: Χέκερεν, Ματρισιάνι, Μπάουμγκαρτλ, Καμίνσκι, Αουεγιάν(58΄Καμπάνταγι), Τέμπελμαν(86΄Ουεντραόγκο), Σάλενμπεργκ(63΄Σεγκίν), Ντρέξλερ(58 Λασμ), Καραμάν, Μέρκιν, Πόλτερ(63΄Τερόντε)

Χέρτα: Ερνστ, Καρμπόβνικ, Κεμπφ, Λάινστερ, Ζέεφαουκ(64΄Σερχάντ), Μπουχαλάκης, Νταρντάι(70΄Χουσείν), Ρις(81΄Κρίστενσεν), Πρέβλιακ(70΄Νίντερλεχνερ), Κένι, Ταμπάκοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.