Αρμίνια Μπίλεφελντ – Νυρεμβέργη 2-2 : Απόδραση με Buzzer bitter! (hls)

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 98ο λεπτό - τέσσερια λεπτά μετά την.,.. εκπνοή των καθυστερήσεων - η Νυρεμβέργη ισοφάρισε σε 2-2 και "απέδρασε" με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μπίλεφελντ, σ' ένα ματς με δύο διαφορετικές εικόνες!

Μπορεί η Αρμίνια του Μπίλεφελντ να μπήκε πιο αποφασισμένα και αποτελεσματικά στο γήπεδο, παίρνοντας από νωρίς το πάνω χέρι – με γκολ του Ιάπωνα Οκουγκάβα (6′) – και έφτασε, όχι άδικα, σε ένα 2ο γκολ με τον Κλος στιο 23, όμως αυτό δεν την στάθηκε αρκετό να πάρει τους τρεις βαθμούς ξεκολλώντας από την επικίνδυνη ζώνη, γιατί στο ποδόσφαιρο ο κάθε αγώνας δεν… τελειώνει στα 60′, αλλά ούτε καν στα 90′ λεπτά, παρά μόνον με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή! Όποτε κι αν συμβεί αυτό… Στο Μπίλεφελντ η Νυρεμβέργη “εμφανίστηκε” στο γήπεδο μετά το 60ο λεπτό αξιοποιώντας και το άγχος των γηπεδούχων που όσο περνούσε η ώρα στο τελευταίο ημίωρο, τόσο έδιναν χώρους κι αυτό έγινε πιο εμφανές όταν μείωσε ο Ελβετός Ντουά σε 2-1 στο 58′

Στο φινάλε η Νυρεμβέργη ρισκάροντας όσο περισσότερο, πίεσε ώσπουν να φτάσουμε την εκπνοή τηε 4λεπτης καθυστέρησης. Εκεί ο διαιτητής κλήθηκε από το VAR ηγα ένα σπρώξιμο στην περιοχή της Αρμίνια και έπειτα από δύο λεπτά έδειξε το σημείο του πέναλτι εν μέσω έντονων διαμαρτυριών,. Το εκτέλεσε εύστοχα ο 21χρονος Σουράνοφ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Μια τεράστια ανάσα για την ομάδα του και μια απογοήτευση των γηπεδούχων που έχασαν περίπου μέσα από τα χέρια τους την ευκαιία να ανασάσουν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.