Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μάγκντεμπουργκ 3-2 : Δικαίωση στο παρά πέντε! (hls)

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Ντίσελντορφ όπου η Φορτούνα νίκησε δύσκολα, όσο κι όπως δείχνει το τελικό σκορ την Μάγκντενμπουργκ. Δύο γκολ πέτυχε ο Πολωνός Κοβνάσκι (8', 35') κι ένα ο Απεκαλκαμπ (85'). Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Κβάτεγκ (6', 59')

Από την αρχή οι δύο ομάδες έδειξαν την διάθεσή τους να ψάξουν με κάθε τρόπο τους βαθμούς της νίκης! Μόλις στο 5ο οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι – μέσω VAR καθώς ο διαιτητής ήταν μάλλον η παραφωνία στο θεαματικό ματς – αλλά ο πρώτος τους σκόρερ Κοβνάσκι σούταρε εκτός εστίας. Ένα λεπτό αργότερα ένα λάθος στην άμυνα της Φορτούνα και μια καραμπόλα έφεραν τον Κβάτεγκ σε θέση για σουτ κι αυτός έκανε το 0-1.

Δεν πρόλαβαν οι φιλοξενούμενοι να χαρούν και πολύ καθώς στο 8′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Κοβνάσκι ισοφάρισε με κεφαλιά. Ακολούθησε ένα ματς με την ομάδα του Ντίσελντορφ πιο επικίνυνη δίχως όμως να φτάνει εύκολα στην τελική προσπάθεια, για να προκύψει άλλη μια αμυντική γκάφα στην άμυνα της Μάγκντενμπουργκ που αξιοποίησε ο Κοβνάσκι για να γίνει το 2-1!

Πιο θεαματικό και ανταγωνιστικό, στο μεγαλύτερο μέρος του, ήταν το δεύτερο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν φθάνοντας στην ισοφάριση πάλι με τον Κβάτεγκ στο 59′.

Στα τελευταία λεπτά η Φορτούνα αύξησε την πίεσή της και σε μια από τις πολλές φάσεις στην ανίπαλη εστία έφθασε στο γκολ της νίκης με δυνατό σουτ του Άπελκαμπ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.